Over mij

Ik ben Patricia Heije, geboren in 1971. Ik ben moeder van drie nagenoeg volwassen jongens en stiefmoeder van de twee kinderen van mijn man. Ik ben in 2006 gescheiden, in harmonie, dat dan weer wel. En het leven ging verder.

Sinds 2018 ben ik voor de tweede keer getrouwd, na 10 jaar verkering zoals onze kinderen dat noemen. Een kroon op onze relatie. Ik weet als geen ander hoe het is om een relatie te hebben die moeilijk verloopt, om te onderzoeken wat er nog is én of dat genoeg is.

Het is geen kinderspel, maar het kan, ook al krijg je geen garantie op een mooie doorstart van je relatie. Waar je in ieder geval wel garantie op krijgt, is dat je er wijzer door wordt.

Na een carrière in het bedrijfsleven heb ik 10 jaar geleden de overstap gemaakt naar individueel- en koppelbegeleidingswerk. Ik heb het mooiste vak op aarde, omdat het zó gaat over de kern van ons bestaan, namelijk de liefde: voor onszelf en voor de ander.

De meest bepalende opleidingen die ik heb genoten zijn die tot psychosociaaltherapeut en relatietherapeut bij Phoenix Opleidingen in Utrecht en bij de school voor relatietherapie in België. Mijn specialiteit is inzicht en orde brengen in chaos op alle lagen, van praktisch tot identiteitsniveau en alles wat daar tussen zit.  Als je houdt van een daadkrachtige en duidelijke therapeut met een groot hart, dan ben je bij mij aan het goede adres.

Jullie zijn welkom!


 

Patricia Heije is aangesloten bij: